PRFoods teatas täna börsiteate vahendusel, et ettevõtte neljas tütarettevõttes muutuvad juhtorganite koosseisud.
- PRFoodsi tütarde juhtide seas muudatused Foto: Meelika Sander-Sõrmus
PANE TÄHELE!
Kalakasvatuse- ja -töötlemise arengusuunad aastal 2018
PRFoods ASi juhatuse liige Indrek Kasela esineb Äripäeva konverentsil "
Põllumajanduse Äriplaan 2018" ja räägib lahti kalakasvatuses ja-töötlemises toimuva. Oma ettekandes keskendub ta toodetu brändimisele ja turundamisele.
PRFoodsi tütarettevõtja Saaremere Kala AS-i nõukogu uueks liikmeks valitakse Victoria Leigh-Pearson. Lisaks senistele juhatuse liikmetele, kelleks on Indrek Kasela ja Margus Rebane, valitakse Saaremere Kala AS-i juhatuse liikmeteks täiendavalt Christopher Leigh, Mats Storbjörk ja Ville Sammallahti.
Victoria Leigh-Pearson liitus AS-i PRFoods kontserni kuuluva äriühinguga John Ross Jr. (Aberdeen) Limited 2003. aastal ja on tegutsenud selle müügidirektorina viimased kümme aastat. Samuti on Victoria Leigh-Pearson nõustanud konsultandina AS-i PRFoods kontserni kuuluva Coln Valley Smokery Limitedi müügitegevust.
Christopher Leigh liitus äriühinguga John Ross Jr. (Aberdeen) Limited 1992. aastal ning on nimetatud äriühingu tegevdirektor. Victoria Leigh-Pearson ja Christopher Leigh on juhatuse liikmed AS-i PRFoods kontserni kuuluvates äriühingutes JRJ & PRF Limited, Coln Valley Smokery Limited ja John Ross Jr. (Aberdeen) Limited.
Mats Storbjörk on alates 2007. aastast Saaremere Kala AS-i tütarettevõtja Oy Trio Trading Ab juhatuse liige, vastutades ostu- ja administratiivvaldkonna juhtimise eest. Ville Sammallahti on tegutsenud Oy Trio Trading Ab juhatuse liikmena alates 2007. aastast, vastutades müügi- ja tootmisvaldkonna juhtimise eest. Mõlemad valitakse juhatuse liikmeteks ka Saaremere Kala AS-i tütarettevõtjas Heimon Kala Oy. Täiendavalt on Ville Sammallahti juhatuse asendusliige järgnevates ühingutes: Kuljetus Heikki Sammallahti Oy ja Kuljetus S. Luokkala Oy.
Vicky Leigh-Pearson, Christopher Leigh, Mats Storbjörk ja Ville Sammallahti ei oma ühtegi AS-i PRFoods aktsiat.
Teiseks muutub Saaremere Kala AS-i tütarettevõtja Heimon Kala Oy juhatus. Lisaks senisetele juhatuse liikmetele valitakse juhatuse liikmeteks Mats Storbjörk ja Ville Sammallahti.
Mats Storbjörk on tegutsenud Saaremere Kala AS-i tütarettevõtja Oy Trio Trading Ab juhatuse liikmena alates 2007. aastast, vastutades ostu- ja administratiivvaldkonna juhtimise eest. Ville Sammallahti on tegutsenud Oy Trio Trading Ab juhatuse liikmena alates 2007. aastast, vastutades müügi- ja tootmisvaldkonna juhtimise eest. Mõlemad valitakse juhatuse liikmeteks ka AS-i PRFoods tütarettevõtjas Saaremere Kala AS. Täiendavalt on Ville Sammallahti juhatuse asendusliige järgnevates ühingutes: Kuljetus Heikki Sammallahti Oy ja Kuljetus S. Luokkala Oy.
Mats Storbjörk ja Ville Sammallahti ei oma ühtegi AS-i PRFoods aktsiat.
Kolmanda muudatusena saab tuua osaühingu Vettel, mille juhatusest lahkub juhatuse liige Mairi Paiste ja tema asemele valitakse uueks juhatuse liikmeks Ivari Vokk. Muudatus jõustub 10. novembril.
Ivari Vokk töötas 2013 kuni 2017 Horeca Service OÜ tegevjuhina ja tegutseb alates 2017. aasta märtsist Saaremere Kala AS-i Eesti piirkonnajuhina ning AS-i PRFoods kontserni ekspordijuhina. Ivari Vokk on Maitse.com OÜ juhatuse liige.
Ivari Vokk ei oma AS-i PRFoods aktsiaid.
Neljanda muudatusena lahkub AS-i PRFoods kontserni kuuluvast GourmetHouse osaühingust juhatuse liige Margus Rebane ja tema asemele valitakse uueks juhatuse liikmeteks Endel Varik ja Ivari Vokk.
Endel Varik on tegelenud GourmetHouse osaühingu igapäevase majandustegevuse juhtimisega üle üheksa aasta.
Ivari Vokk töötas 2013 kuni 2017 Horeca Service OÜ tegevjuhina ja tegutseb alates 2017. aasta märtsist Saaremere Kala AS-i Eesti piirkonnajuhina ning AS-i PRFoods kontserni ekspordijuhina. Ivari Vokk on Maitse.com OÜ juhatuse liige.
Endel Varik ega Ivari Vokk ei oma AS-i PRFoods aktsiaid.
Seotud lood
Kui sa veel ei tea, millest koosneb sinu ettevõtte jalajälg, siis nüüd on paras aeg selgust saada. Praktiline ja personaalne koolitus aitab sul seda teha.