• 17.12.21, 15:14

Džinni destilleerimisest üle jäävad kadakamarjad jõuavad juustu sisse

Andre juustufarmi ja Liviko koostöös valmivas juustus Crafter’s Juniper kasutatakse džinni destilleerimisest järele jäävaid kadakamarju.
Juustuga Crafter’s Juniper viiakse toiduainetööstuses tootmisjääkide uuesti kasutamine järgmisele tasemele.
  • Juustuga Crafter’s Juniper viiakse toiduainetööstuses tootmisjääkide uuesti kasutamine järgmisele tasemele.
„Oleme Livikos mõelnud välja ainulaadse lähenemise, kus kasutame ära džinni destilleerimisest alles jäävad kadakamarjad ja ekstrakti. Laborianalüüsidest selgus, et need kadakamarjad sisaldavad väärtuslikke mineraalaineid ja lausa veerandi marjadest moodustavad kiudained. Juustuga Crafter’s Juniper viime toiduainetööstuses tootmisjääkide uuesti kasutamise järgmisele tasemele. Loodan, et inspireerime ka teisi tootjaid sarnaselt uusi maitseelamusi looma,“ ütles Liviko joogiarhitekt Hanna Kaur.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.03.25, 12:48
Kas sina rajad oma rohumaad õigesti?
Looduslikud ja poollooduslikud rohumaad sobivad küll karjatamiseks ning neilt võib saada arvestatava koguse heina, ent paraku ei ole selliste heinamaade silo lüpsikarja jaoks piisavalt kvaliteetne. Kvaliteetse silo saamiseks peab farmipidaja olema valmis panustama maa ettevalmistusse, kultuurtaimede külvamisse, väetamisse ja õigeaegsesse hooldamisse.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele