Eesti Maaülikooli ERA õppetooli ValorTech juhi Rajeev Bhati sulest valmis tuleviku toidutrende käsitlev raamat, mis võtab kokku praeguse teaduse teadmised selles vallas ning sõnastab säästlikke tulevikuperspektiive.
Raamatu "Future Foods: Global Trends, Opportunities, and Sustainability Challenges" ehk "Tuleviku toidud: globaalsed trendid, võimalused ja jätkusuutlikud väljakutsed" (ISBN: 9780323910019) puhul õnnitlesid professor Bhati esimesena teadusprorektor Ülle Jaakma ning veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi direktor Toomas Tiirats. Teose andis välja mainekas kirjastus Elsevier Sciences (Academic Press, UK).
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Looduslikud ja poollooduslikud rohumaad sobivad küll karjatamiseks ning neilt võib saada arvestatava koguse heina, ent paraku ei ole selliste heinamaade silo lüpsikarja jaoks piisavalt kvaliteetne. Kvaliteetse silo saamiseks peab farmipidaja olema valmis panustama maa ettevalmistusse, kultuurtaimede külvamisse, väetamisse ja õigeaegsesse hooldamisse.