• 30.12.24, 09:15

2025. aasta Eesti toidupiirkond on Tartumaa

Tuleva aasta toidupiirkonna tiitlit kannab Tartumaa. Jätkates Tartu 2024. aasta Euroopa kultuuripealinna pärandit, loob maitsete aasta projekt Tartumaale võimaluse piirkonna tuntust veelgi tõsta ning tugevdada oma positsiooni kulinaaria ning toiduturismi valdkonnas.
2025. aasta Eesti toidupiirkond on Tartumaa.
  • 2025. aasta Eesti toidupiirkond on Tartumaa. Foto: Pixabay
„Tartumaal on suurepärane võimalus realiseerida Tartu 2024 kultuuriaastast tekkinud kogemus kohaliku toidu ja toidukultuuri tutvustamiseks. Tartumaa maitsete aasta kontseptsioon annab tugeva aluse toidukultuuri edendamiseks piirkonnas,“ ütles Eesti toidupiirkonna valikukomisjoni esimees, Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi biomajanduse asekantsler Madis Pärtel.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 27.12.24, 16:53
Baltic Vianco juht: kui sinikeel siia ei jõua, on oodata Eesti veiseliha nõudluse tõusu
Baltic Vianco on Eesti turul kaubelnud põllumajandusloomadega 18 aastat, selle aja jooksul on sektoris palju muutunud ja muutumas. Tänu usaldusväärsetele partneritele välisturgudel ja headele klientidele kodumaal on ettevõtte juht Janek Mustmaa optimistlik, kuigi Eesti lihaveiste arv on kahe viimase aastaga kahanenud 10 000 ja lammaste arv 20 000 võrra ning üle Euroopa levib lammaste ja veiste viirushaigus sinikeel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele