• 09.05.07, 19:12
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Taani restoranipidaja maksis esimeste maasikate ees 3000 krooni kilost

Üks Taani restoran pidi selle aasta esimeste kohalike maasikate saamiseks maksma eile kilo eest 1500 Taani krooni ehk üle 3000 Eesti krooni.
Esimesed maasikad said marjakasvataja Lisbeth Toft Christenseni hoole all nii vara valmis erakordselt sooja kevade tõttu, kirjutas Tarbija 24.
Juba teist aastat järjest on Christensen esimene, kel maasikad valmis. Tavaliselt saavad Taanis maasikad valmis juuni teises pooles. Kuigi praegu on Christenseni aias valminud vaid 10 kg, ootab maasikakasvataja, et nädala pärast ulatub saak juba 400 kilogrammini.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 19.12.24, 14:44
Nutikad ideed uueks aastaks: Scandagra kutsub seminaridele
Põllumajandussaadusi töötlev ja turustav ettevõte Scandagra Eesti soovib kõiki kliente ning koostööpartnereid lõppeva aasta puhul tehtu eest tänada ning kutsub huvilisi informatiivsetele talveseminaridele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele