• 09.07.20, 14:15

Venemaal toimub üleriigiline põllupäev

Täna toimub Venemaa suurim, üleriigiline põllupäev. Tegu on virtuaalse põllupäevaga, mida kõik huvilised saavad tasuta vaadata ja muidugi ka kaasa rääkida ning esinejatele küsimusi esitada.
Venemaal toimub üleriigiline põllupäev.
  • Venemaal toimub üleriigiline põllupäev. Foto: russianfieldday.ru
Brjanski oblastis toimuv Venemaa suurim põllumajandusnäitus “Ülevenemaaline põllupäev” on vaadatav SIIT. Loomulikult saab tänast põllupäeva ka järelevaadata.
"Virtuaalne põllupäev võimaldab laialdasemalt tutvustada Vene agrotööstuse kõige olulisemaid saavutusi. Tänu spetsiaalselt välja töötatud interneti-platvormile saavad külalised ekspositsiooni virtuaalse ringkäigu osaliseks. Näitusel on esindatud uued põllukultuurid ja -sordid, uus põllumajandustehnika, seadmed ja tootmistehnoloogiad," tutvustavad korraldajad.
Põllupäev on mugav platvorm ärisuhtluseks. Aastatega on näitus muutunud tõhusaks aruteluplatvormiks, kus turuosalised vahetavad kogemusi, loovad ärikontakte ja sõlmivad koostöölepinguid. Programmi raames korraldab Venemaa põllumajandusminister Dmitri Patrušev telekonverentsi piirkondade juhtidega põllumajandustootjate toetusmehhanismide rakendamisest.
Näitus laiub Brjanski Põllumajandusülikooli põldudel 100 hektaril. Osalemas on 261 ettevõtet. Põllupäeval esitletakse 24 erinevat kultuuri – teravilju, õli- ja valgukultuure ning kõõgivilju. Sorte, mida uudistada, on üle 450. Kaasa löövad ka kõik Venemaa suuremad põllumajandusmasinate ja –tehnika müüjad. Eraldi keskendutakse ka digitaalsetele lahendustele.
Põllupäeva programmi leiad SIIT.

Seotud lood

Uudised
  • 12.06.20, 14:32
Järelvaadatav: Bayeri ja Yara põllupäev keskendus talinisule ja -rapsile
Taimekaitsevahendite tootja Bayer CropScience ja väetisetootja YARA korraldasid 11. juunil virtuaalse põllupäeva. Kõigil neil, kes ei saanud põllupäeva otseülekannet vaadata, pidid poole pealt lahkuma või kes soovivad mõnda kohta uuesti üle vaadata, on võimalik seda teha põllupäev.ee leheküljel.
Uudised
  • 28.05.20, 15:14
BASF korraldas esimese virtuaalse põllupäeva
Täna, 28. mail, toimus esimene virtuaalne põllupäev. BASF Agricultural Solutions virtuaalsel põllupäeval keskenduti taliviljade taimekaitse tehnoloogiatele ja talirapsi sordivalikule, soovitati lahendusi suviodrale ja kergitati kaant uuelt liblikõieliste herbitsiidilt.
  • ST
Sisuturundus
  • 09.09.24, 17:50
Ekspert: kõrreliste umbrohtudega tuleb tegeleda juba sügisel, muidu läheb olukord käest
Kuna aasta-aastalt esineb kõrreliste umbrohtude tõrjega aina enam probleeme, on väga oluline saada need kontrolli alla juba sügisel. Taimekaitsevahendite esindaja Nordisk Alkali tehniline nõustaja/turundusjuht Ann Raukas nendib, et pikkadel sügistel peab kultuur konkureerima umbrohuga nii toitainete kui ka valguse osas ning lisaks loob tihe ja umbrohurikas taimik soodsad tingimused taimehaiguste levikuks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele