• 15.12.20, 11:11

Eestlase toidulaua katab igal juhul välismaalane

Kohalik köögiviljakasvatus seisab valiku ees – võõrtööjõu kasutamine eestimaiste köögiviljade kasvatamisel või välismaise köögivilja sissetoomine.
Kadarbiku Köögivili OÜ juht Veiko Pak.
  • Kadarbiku Köögivili OÜ juht Veiko Pak. Foto: Andras Kralla/Äripäev
Praeguste trendide jätkumisel on igal juhul üks neist kahest, tööjõud või köögivili, välismaist päritolu. Selleks, et ühe või teise suuna peale pikemaid äriplaane teha, ootavad põllumehed ja aiapidajad valitsuselt selgeid otsuseid.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 22.10.24, 16:11
Ohutu ja efektiivne toidutootmine
Tööjõupuudus põllumajandussektoris ja pidev vajaduste muutumine süvendab lõhet põllumehe ning tarbija vahel, mille tagajärjeks on usaldamatus ja teineteise mittemõistmine. Seetõttu on põllumajandussektoris üha olulisem pöörata teadlikumalt tähelepanu erinevatele aspektidele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele