• 22.09.21, 16:07

Mida teha endal üle jäävate aia- ja põllusaadustega?

Aedades ja põldudel on valminud saak. Mida tohib ja mida ei tohi teha oma üle jäävate aia- ja põllusaadustega? Kas saadusi võib pakkuda kohalikule restoranile, lasteaia- või koolisööklale? Millega peab seejuures arvestama? Neist teemadest annab ülevaate Maaeluministeeriumi toiduohutuse osakonna nõunik Katrin Kempi.
Enda kasvatatud puu- ja köögivilja võib pakkuda nii restoranidele, kohvikutele, sööklatele kui ka kohalikku poodi ning müüa ise nii turul kui koduväravas.
  • Enda kasvatatud puu- ja köögivilja võib pakkuda nii restoranidele, kohvikutele, sööklatele kui ka kohalikku poodi ning müüa ise nii turul kui koduväravas. Foto: Pixabay
Aia- ja põllusaadusi võib pakkuda kohvikutele, lasteaedadele jt asutustele

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 19.12.24, 14:44
Nutikad ideed uueks aastaks: Scandagra kutsub seminaridele
Põllumajandussaadusi töötlev ja turustav ettevõte Scandagra Eesti soovib kõiki kliente ning koostööpartnereid lõppeva aasta puhul tehtu eest tänada ning kutsub huvilisi informatiivsetele talveseminaridele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele