• 22.06.22, 12:05

Eestlased söövad jaaninädalal liha tavapärasest kaks korda rohkem

Nõo Lihatööstuse hinnangul söövad eestlased suvel keskmiselt 2500 tonni liha nädalas, kuid jaaninädalal suisa kaks korda rohkem.
Inimesed ootavad aina enam tervislikke tooteid.
  • Inimesed ootavad aina enam tervislikke tooteid. Foto: Sigrid Sõrmus
Põneva tendentsina on täheldada, et tarbijad valivad linnuliha asemel taas pigem sealihast valmistatud grilltooted. Kui eelmisel suvel olid Nõo Lihatööstuse kümnest kõige menukamast tootest pooled valmistatud kanalihast, siis sellel aastal mahub neist TOP 10-sse vaid Kodune šašlõkk broilerilihast.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 19.12.24, 14:44
Nutikad ideed uueks aastaks: Scandagra kutsub seminaridele
Põllumajandussaadusi töötlev ja turustav ettevõte Scandagra Eesti soovib kõiki kliente ning koostööpartnereid lõppeva aasta puhul tehtu eest tänada ning kutsub huvilisi informatiivsetele talveseminaridele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele