• 03.08.22, 09:57

Toidutööstuses on tublidest spetsialistidest krooniline puudus

Kohalik toidutööstus otsib koos koolidega lahendust, et leevendada heade spetsialistide põuda ja tagada kodumaise toidutootmise edu.
Toidutööstused peavad kõvasti pingutama, et kindlustada kohaliku toidu tootmise edu ka tulevikus.
  • Toidutööstused peavad kõvasti pingutama, et kindlustada kohaliku toidu tootmise edu ka tulevikus. Foto: Sigrid Sõrmus
„Toidutööstuses on tublidest spetsialistidest – tehnikutest ja tehnoloogidest – krooniline puudus,“ kinnitas eelmisel aastal Eesti parimaks pereettevõtteks valitud Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 19.12.24, 14:44
Nutikad ideed uueks aastaks: Scandagra kutsub seminaridele
Põllumajandussaadusi töötlev ja turustav ettevõte Scandagra Eesti soovib kõiki kliente ning koostööpartnereid lõppeva aasta puhul tehtu eest tänada ning kutsub huvilisi informatiivsetele talveseminaridele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele