Maks & Moorits võidutses Tallinn FoodFest 2014 messil toimunud konkursil „Parim jõulutoode 2014“, kus võitis lihakategooria seitsmest auhinnast kolm. Üle 2000 osalenuga pimetestis võitis parima verivorsti tiitli Maks & Moorits Maitselt mahe verivorst suitsupeekoniga, parima pasteedi tiitli Veisemaksapasteet ning liha üllatustoote kategooria võitis Maks & Moorits Õrnsuitsu sisefilee.
„Pea pooled auhinnad sai Maks & Moorits, mis on väga muljetavaldav tulemus, kuid ka eelmisel aastal võitsime kaks auhinda – parimaks verivorstiks valiti Tooma verivorstikesed ning parimaks üllatustooteks Pühajärve täissuitsuvorst,“ ütles Atria Eesti ASi juhatuse esimees Olle Horm. „Kuna tegu oli pimetestiga, siis on meie jaoks saavutus väga oluline. Võitsime tänu eestimaistele ja kodustele maitsetele, mida Eesti inimesed kõige parema meelega söövad ja ostavad.”
„Oleme viimasel ajal mitmeid auhindasid võitnud, näiteks pälvis Maks & Mooritsa Keefiri-kamašašlõkk kevadel Eesti Parima Lihatoote 2014 auhinna, mis näitab, et me teeme õigeid asju ning oleme tootearendusega õigel teel,“ ütles Atria Eesti ASi juhatuse liige, müügidirektor Meelis Laande. „Samas ei saa me loorberitele puhkama jääda – püüame tuleval aastal tarbijaid samuti mitmete uudistoodetega üllatada, sest oleme juba teist aastat võitnud Parima Jõulutoote üllatusauhinna.“
Parima jõulutoote konkursi korraldas Profexpo OÜ.
Seotud lood
Atria Balticu müügikäive oli tänavu III kvartalis 9 miljonit eurot, kasvades möödunud aasta sama ajaga võrreldes 5,9%. Atria Eesti ASi juhatuse esimehe Olle Hormi sõnul on jaemüügi kasvu aluseks eestimaisel värskel kvaliteetsel toorainel põhinevate toodete müük.
Eesti Näituste messikeskuses toimus seitsmes Tallinn FoodFest. Messil on esindatud Eesti ja välisriikide toiduainetööstuste, toitlustuse, hotellinduse, müüjate ja vahendajate esindajad.
Eesti põllumehed saavad uue ülitõhusa teravilja fungitsiidi, milles sisaldub tipptasemel Inatreq™ active toimeaine – keemia, mis põhineb looduslikult esinevatel mullabakteritel.