• 12.04.21, 10:00

Erika Pääbus: mida tapvat oled sa täna juba söönud?

Kui kodust välja astuda, siis kus sa päris toitu näed, küsib Andre Juustufarmi perenaine Erika Pääbus arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Andre Juustufarmi perenaine Erika Pääbus.
  • Andre Juustufarmi perenaine Erika Pääbus. Foto: Erakogu
Toit ja söömine on inimese põhivajadus. Kuidas oleme me aga liikunud põhivajaduse täitmiselt enda hukkamise juurde? Kuidas kõik muu vähemtähtis on saavutanud meie mõistuses ja käitumises olulisema koha? Võtan valmistoidu ampsu, jõuan rohkem kohtumisi teha, rohkem tunde arvuti taga tööd teha jne.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 30.09.24, 11:35
Ebastabiilne majanduslik olukord põllumajanduses: kuidas kaitsta saaki ja säästa targalt
Põllumajandusturu ebastabiilne majanduslik olukord nagu muutlikud väetise- ja teraviljahinnad ning kasvavad tootmiskulud on peavaluks igale põllumehele. Keeruline seis sunnib põllumehi rohkem arvutama ja investeeringutest saadavat kasu kaaluma. See olukord määrab otseselt taimekaitsevahendite üle otsustamise. Kuidas säästa, kuid samal ajal saada maksimaalset tulu?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele