• 18.04.22, 11:21

Nõo Lihatööstus paneb noored tervislikumalt sööma

Nõo Lihatööstus tõi koostöös Tartu Ülikooli, EASi ja Eesti Koolitoidu Liiduga turule tervisliku tootesarja noortele, et võidelda ülekaalulisusega ning pöörata tähelepanu tasakaalustatud toitumisele.
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.
  • Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük. Foto: Nõo Lihatööstus
Nõo Lihatööstuse tootearendajad töötasid EASi programmi Disaini meistriklass raames ja koostöös Tartu Ülikooli töörühmaga välja tootesarja, mis aitab leevendada noorte ülekaalulisuse ja tervisliku toidutarbimise probleemistikku. Nõo algatusega liitusid ka Eesti Koolitoidu Liit ning mitmed gümnaasiumid. Tulemus sai heakskiidu noortelt endilt, kes olid kaasatud algusest peale.

Seotud lood

Uudised
  • 31.03.22, 17:51
Eesti esimese lihahäkatoni võitsid noored, kes teevad rupskitest südamepalle
Nõo Lihatööstuse ja Eesti Maaülikooli korraldatud lihahäkatoni tänasel finaalvõistlusel esitlesid meeskonnad oma uuenduslikke lihatooteid. Žürii valis võitjaks tiimi Katriin II (koosseisus Katriin-Loviis Viltsin, Martin Pent ja Mihkel Tammaru) ja nende veisesüdamest valmistatud südamepallid. Võidumeeskond pälvis 5000-eurose stipendiumi.
Uudised
  • 22.03.22, 10:49
Nõo Lihatööstus viis ellu ulatusliku keskkonnahoiu programmi
Nõo Lihatööstus läks suurima kohalikul kapitalil lihatööstusena üle täielikult roheenergial põhinevale tootmisele, mis oli osa ettevõtte mahukast keskkonna- ja investeeringuprogrammist.
  • ST
Sisuturundus
  • 22.10.24, 16:11
Ohutu ja efektiivne toidutootmine
Tööjõupuudus põllumajandussektoris ja pidev vajaduste muutumine süvendab lõhet põllumehe ning tarbija vahel, mille tagajärjeks on usaldamatus ja teineteise mittemõistmine. Seetõttu on põllumajandussektoris üha olulisem pöörata teadlikumalt tähelepanu erinevatele aspektidele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele