• 24.03.23, 16:39

„Eesti Parimad Toiduaine“ konkursi hõbemärgid on selgunud

„Eesti Parima Toiduaine“ konkursi hõbemärke jagati kokku 11 kategoorias. Piirkondlike väiketoodete võitjad selguvad järgmisel nädalal ning kuldmärgid ehk selle aasta Eesti parimad toiduained aprillis.
Sirje Potisepa sõnul on toodete suhkrusisaldus oluliselt vähenenud.
  • Sirje Potisepa sõnul on toodete suhkrusisaldus oluliselt vähenenud. Foto: Raul Mee
Toiduliidu juht Sirje Potisepp tõi välja ühe tänavuse trendina taimsete toodete lisandumine toiduvalikusse – näiteks parimaks magustoiduks tunnustatud taimne dessert seljatas kõik laekunud ja konkursil domineerinud jäätised pika puuga. „Ka suhkrusisaldust on oluliselt vähenenud – mõnel tootel on sellevõrra maitsekust vähendatud, teistel nagu näiteks parimal piimatootel, on valged suhkrud asendatud puuviljadest suhkrutega,“ tõi Potisepp näite.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 22.10.24, 16:11
Ohutu ja efektiivne toidutootmine
Tööjõupuudus põllumajandussektoris ja pidev vajaduste muutumine süvendab lõhet põllumehe ning tarbija vahel, mille tagajärjeks on usaldamatus ja teineteise mittemõistmine. Seetõttu on põllumajandussektoris üha olulisem pöörata teadlikumalt tähelepanu erinevatele aspektidele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele