• 27.09.24, 07:41

Põllumajandus.ee tuli välja uue veebiga

Põllumajandusuudiste veeb ilmus täna, 27. septembril lugejate ette uuel kujul ning pakub lugejatele ka uusi praktilisi funktsioone.
Vaata, milline on meie uue veebi kujundus ja lisafunktsioonid.
  • Vaata, milline on meie uue veebi kujundus ja lisafunktsioonid. Foto: Põllumajandus.ee
Värskendatud kujundus on selgem ja kasutajasõbralikum ning lisandunud on mitmeid praktilisi funktsioone, pakkumaks sulle valdkonnas toimuvast veelgi mugavamalt kiiret ülevaadet.
Avalehelt leiad Eesti ettevõtete tervise "termomeetri", kust saad hea ülevaate oma sektori põhinäitajatest, nagu krediidireitingud, maksuvõlad ning uued, kustutatud ja pankrotis ettevõtted. Graafikult näed hõlpsalt viimaste kuude ja aastate trendimuutusi, ning viimase nädala seisu kuvatakse termomeetri vasakul küljel.
Ettevõtete tervise “termomeeter” näitab üle 100 000 € aastase müügituluga ettevõtete krediidihinnangute jaotust klassides Hea (roheline), Rahuldav (kollane) ja Halb (punane).
  • Ettevõtete tervise “termomeeter” näitab üle 100 000 € aastase müügituluga ettevõtete krediidihinnangute jaotust klassides Hea (roheline), Rahuldav (kollane) ja Halb (punane). Foto: Põllumajandus.ee
Teise interaktiivse graafikuna näed Eesti majanduse olulisemaid näitajaid, nagu sisemajanduse kogutoodang, keskmine brutopalk, tarbija- ja tootjahinnaindeks. Graafiku lisamenüüst (paremal ülal) leiad riigieelarvesse laekunud maksud ja töötute arvu.
Eesti majanduse tervise infokaart esitab olulisemad näidikud Eesti majanduse hetkeseisu iseloomustamiseks. Graafikult saab hõlpsalt välja lugeda viimaste aastate trendimuutust. Termomeeter kuvab hinnangut iga näitaja hetkeseisule. Andmed pärinevad Statistikaameti andmekogust. Andmeid värkendatakse vastavalt avaldamisele, üldjuhul kord kuus.
  • Eesti majanduse tervise infokaart esitab olulisemad näidikud Eesti majanduse hetkeseisu iseloomustamiseks. Graafikult saab hõlpsalt välja lugeda viimaste aastate trendimuutust. Termomeeter kuvab hinnangut iga näitaja hetkeseisule. Andmed pärinevad Statistikaameti andmekogust. Andmeid värkendatakse vastavalt avaldamisele, üldjuhul kord kuus. Foto: Põllumajandus.ee
Lisa võlgnevused Infopanga võlaregistrisse, et motiveerida võlglasi tasuma üle tähtaja läinud arveid. 40% võlgnikest tasub arve 7 päeva jooksul, vältides võla avalikustamist Infopangas ja Äripäevas ettevõtte infokaardil. Teemaveebi tellija saab seda sisselogituna Äripäevas tasuta teha.
Lisa oma võlglased.
  • Lisa oma võlglased. Foto: Põllumajandus.ee
Järjehoidja funktsioon teeb podcastide kuulamise eriti mugavamaks – salvestatud saated ootavad sind, kuni on mugav hetk neid kuulata, olgu see siis töölt koju sõites või õhtusel jooksuringil. Selleks kasuta saate juures järjehoidja ikooni. Kõik saated ilmuvad “Minu Põllumajandus” järjehoidja vaatesse.
Lihtsamaks sisselogimiseks saad iseteeninduses siduda oma kasutajakonto sotsiaalmeedia kontodega. Nii saad sisse logida läbi oma sotsiaalmeedia konto ning on üks parool vähem, mida meeles pidada.
Lähiajal lisandub uus funktsioon “Minu Põllumajandus” võimaldab sul lisada jälgimise alla endale olulised ja huvipakkuvad isikud, ettevõtted ning teemad:
  • Leia artikli jalusest endale huvitavad märksõnad – näiteks mõni oluline isik, konkurendi ettevõte või sinu enda tegevusala ning lisa see jälgimisse.
  • Kui valitud teemal ilmub uus artikkel, ilmub see sinu personaalsesse uudisvoogu ning lähitulevikus hakkad saama selle kohta teavitusi.
  • Nii saad koostada omale personaalse uudisvoo ning püsida kiiresti ja mugavalt kursis just nende teemadega, mida sina kõige olulisemaks pead.

Seotud lood

Uudised
  • 26.09.24, 13:21
Kuhu liiguvad põllumajandustoodete hinnad?
Põllumajandussektoris on kätte jõudnud sügisene lõikusperiood, mis on kõigile sektori osalistele üheks tähtsaimaks ajaks aastas. Sellest lähtuvalt on mõistlik vaadata, kuidas on seni läinud ning üksiti on õige aeg adra seadmiseks järgmiseks aastaks.
Uudised
  • 26.09.24, 07:34
Minister: kümnendi pärast võiksid pooled Eesti pered elada väljaspool suuri linnu
Regionaal- ja põllumajandusminister Piret Hartman esines 25. septembril Riigikogu ees ettekandega ning andis ülevaate riigi pikaajalise arengustrateegia „Eesti 2035“ elluviimisest oma valdkonnas. Oma kõnes keskendus minister tegevustele, mis aitavad luua kõikjal Eestis parema palgaga töökohti ja kodusid, mis tugevdavad põllumajandust ning tagavad toidujulgeoleku.
Uudised
  • 25.09.24, 08:14
Piimatöösturid suvisest võipuudusest: ju tehti kuskil hea tehing
Saaremaa Piimatööstuse nõukogu esimees Tõnu Post ütles suvist koore- ja võipaanikat kommenteerides, et neil on lehmade piimatootmine olnud sama mis varasematel aastatel ja kooreprotsent pole ka kukkunud nagu varmalt on väidetud. Estoveri juhatuse esimees Ago Teder on sama meelt, et ju tehti hea tehing ja koor müüdi kuhugi mujale.
Uudised
  • 26.09.24, 14:23
Tõnu Mertsina: eratarbijate madal kindlustunne kandub edasi toidutootjatele
Pool Eesti majandusest tuleb eratarbimisest ja kui tarbija kindlustunne on madal, mõjutab see otseselt toidusektori käekäiku, ütles Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina Eesti Toiduainetööstuse Liidu 10. koostöö konverentsil „Lennukalt edasi“.
  • ST
Sisuturundus
  • 16.09.24, 17:02
Andke sügisel rapsile ja teraviljale rohkem jõudu!
Kuidas toetavad Syngenta bioloogilised tooted MEGAFOL ja VIXERAN põllukultuuride arengut ja lämmastikuga varustamist?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele