Kõik hoidised on säilitusaineteta ja valmivad köögiviljadest, mis küpsenud Tartu-, Jõgeva-, Pärnu- ja Viljandimaa talunike põldudel. Kokku ostis Põltsamaa Felix uue Koduse sarja valmistamiseks talunikelt ca 350 tonni köögivilju.
Põltsamaa Felixi turundusdirektori Marek Viiloli sõnul on uute hoidiste tegemisel lähtutud kodustest-mahedatest maitsetest. Näiteks lisatakse marineeritud kurgile mustsõstralehti ja värskeid küüslauguküüni. „Talunikud, kellelt köögivilju ostame, on meiega juba mitmeid aastaid koostööd teinud. Kuna tooraineturg on meile strateegilise tähtsusega, siis oleme teadlikult sellesse koostöösse panustanud. Näiteks kontrollime kurgitoodete valmistamisel kogu tarneahelat - alates sellest, et jagame talunikele kurgiseemned. See aitab hoida kvaliteeti ja mahtusid ning on nii kurgikasvatajate kui meie huvides,“ lausus Viilol. „Lepinguliste partnerite hulk on stabiliseerunud kümnekonna taluniku ümber ja märksõna on olnud koostöö laiendamine olemasolevate koostööpartneritega. Talunikud on laiendanud meile pakutavat köögiviljavalikut - näiteks müüb üks kõrvitsatalu meile nüüdsest ka suvikõrvitsaid; teine alustas kurkidele lisaks ka kõrvitsate kasvatamist jne. Talunikud on valdavalt Kesk-Eestist, sh Jõgevamaa, Viljandimaa, Pärnumaa, Tartumaa - Põltsamaa on õnneks Eestimaa keskel ja ümbruskonnas on rohkesti talunikke. Talunike nimesid me nendega kooskõlastamata ei tahaks meediale edastada - aga nii mõnedki on meediast läbi käinud, näiteks
Felixi Perekurgi purgilgi olnud Anneli Steinbruch:
Põltsamaa Felix on kõige laiema toiduainete valikuga juhtiv toiduainetetootja Eestis, tootes ja turustades ligi 300 toodet kaheksa erineva kaubamärgi all.